lijndansen en Latin Moves

Lijndansen en Latin Moves zijn beiden solo dansen.  Dit zijn dansen die gedaan worden door één persoon.  Je hebt dus geen partner nodig, zoals bij de Ballroom en Latijns Amerikaanse dansen.
– Lijndansen is geen countrydance! Je cowboyhoed en laarsjes mag je thuis laten.  Het zijn dansen op moderne hedendaagse muziek.  Er worden een aantal dansfiguren aangeleerd en daarna komen dezelfde danspasjes steeds in hetzelfde liedje terug.  Deze lessen zijn op zondagavond van 20u30 tot 21u30.
– Latin Moves is een volledige body workout op swingende Latijns Amerikaanse muziek.  (vergelijkbaar met zumba) Deze lessen zijn op dinsdagavond van 20u15 tot 21u15.
– Voor deze beide dansstijlen is het steeds mogelijk om in te stappen.  De eerste les is altijd vrijblijvend, dus zonder verdere verplichtingen.  Was het niet wat je er van verwacht had, dan zijn er geen kosten aan verbonden.  Vond je het fijn en wens je terug te komen, dan was dit jouw eerste les. Het lesgeld wordt ook  steeds berekend in functie van de resterende lessen.
Voor meer info kan je mij een mailtje sturen via deze website, of via vliegen.ivo@telenet.be.
Kom zeker ook eens bij ons proberen!