lijndansen en Latin Moves

Lijndansen en Latin Moves zijn beiden solo dansen.  Dit zijn dansen die gedaan worden door één persoon.  Je hebt dus geen partner nodig, zoals bij de Ballroom en Latijns Amerikaanse dansen.
– Lijndansen is geen countrydance! Je cowboyhoed en laarsjes mag je thuis laten.  Het zijn dansen op moderne hedendaagse muziek.  Er worden een aantal dansfiguren aangeleerd en daarna komen dezelfde danspasjes steeds in hetzelfde liedje terug.  Deze lessen zijn op zondagavond van 20u30 tot 21u30.
– Latin Moves is een volledige body workout op swingende Latijns Amerikaanse muziek.  (vergelijkbaar met zumba) Deze lessen zijn op donderdagavond van 20u15 tot 21u15.
– Voor deze beide dansstijlen is het steeds mogelijk om in te stappen.  De eerste les is altijd vrijblijvend, dus zonder verdere verplichtingen.  Was het niet wat je er van verwacht had, dan zijn er geen kosten aan verbonden.  Vond je het fijn en wens je terug te komen, dan was dit jouw eerste les. Het lesgeld wordt ook  steeds berekend in functie van de resterende lessen.
Voor meer info kan je mij een mailtje sturen via deze website, of via vliegen.ivo@telenet.be.
Kom zeker ook eens bij ons proberen!

Alle informatie over de start van ons nieuw dansseizoen 2022

Om alle informatie over de start van het nieuwe dansseizoen van onze dansclub te kunnen lezen, gewoon naar beneden scrollen!
Wij willen alles zo veilig mogelijk laten verlopen en houden ons dan ook aan de corona veiligheidsmaatregelen voor sportclubs en horeca! Op dit ogenblijk zijn er voor onze vereniging geen maatregelen opgelegd! Maar kijk voor de lessen beginnen even op deze website of er recent nog aanpassingen zijn gebeurd!

S T I J L D A N S E N :
* Opendeurdansavond op zaterdag 3 september om 20.00 uur.  Iedereen is héél hartelijk welkom!  Kom eens kijken hoe het er aan toegaat in onze dansclub met : Quickstep – Disco – Boogie – Cha cha – Engelse Wals en meer! 
* Start nieuwe cursus voor beginners op zaterdag 10 september van 19u30 tot 20u30. De eerste les is volledig vrijblijvend, dus zonder verdere verplichtingen! De prijs voor 10 danslessen en 8 oefen(dans)avonden en een verzekering tegen lichamelijk letsel inbegrepen = 70 euro/persoon.
* Koppels, die reeds danslessen hebben gevolgd en die bij een groep wensen aan te sluiten, mogen ook vrijblijvend komen proberen bij meerdere groepen, zodat ze zelf kunnen aanvoelen, waar ze bij passen!
– Onze tweedejaars dansen op zondag van 18.30 tot 19.30 uur.
– Onze vierdejaars dansen op zaterdag van 20.30 tot 21.30 uur.
– Onze vijfdejaars dansen op zaterdag van 18.30 tot 19.30 uur.
– Onze vijfdejaars+ dansen op zondag van 19.30 tot 20.30 uur.
De lessen beginnen in het weekend van 10 en 11 september.
* Prijs voor 10 danslessen, 8 oefen(dans)avonden en verzekering tegen lichamelijk letsel inbegrepen = 70 euro/persoon.
Koppels, die gewoon wensen aan te sluiten bij onze club en naar de oefen(dans)avonden willen komen, stuur even een mailtje via de website, of naar vliegen.ivo@telenet.be.

* LIJNDANSEN op zondagavond gaat ook weer van start!  Eerste les op zondag 11 september van 20.30 tot 21u30.  Voor 10 danslessen (tot Nieuwjaar) is de prijs 52 euro/persoon verzekering inbegrepen.  Iedereen kan vrijblijvend proberen op de eerste dansles, zonder verdere verplichtingen!

F R E E S T Y L E :
–  iedereen kan de eerste les VRIJBLIJVEND proberen!  Wij geven “clipdance en streetdance”, telkens aangepast aan de leeftijd van de verschillende groepen.

– Kidsdance – Kleuterdans (2de en 3de kleuterklas (vanaf 3 jaar)) op vrijdag 9 sept. van 18 tot 19 uur;
– Funkykids (1ste en 2de leerjaar) op vrijdag 9 sept. v 19 tot 20 u;
– Streetkids (3de, 4de en 5de leerj) op donderdag 8 september van 18 tot 19 u;
– Streetteens (6de leerjaar en middelbaar) op donderdag 8 sept. v 19 tot 20 u;
– Prijs voor 13 lessen (tot nieuwjaar), verzekering inbegrepen en T-shirt van onze dansclub inbegrepen = 65 euro/persoon.

– G-dans (personen m/e beperking, onze groep Gasten) start op vrijdag 9 september van 20 tot 21 uur.
– Prijs voor 10 lessen (tot nieuwjaar), verzekering inbegrepen en T-shirt van onze dansclub inbegrepen : voor min 18 jarigen = 50 euro/ persoon,  voor plus 18 jarigen = 55 euro/persoon.

LATIN MOVES : 
– Onze enthousiaste juf Shalini staat voor jullie klaar!
– Start op donderdag 8 sept. van 20u15 tot 21u15.  Iedereen mag vrijblijvend komen proberen. 

– Prijs: 10 danslessen, verzekering inbegrepen, 1 flesje water per les inbegrepen = 65 euro.

Voor bijkomende informatie, stuur een mail via de website, of naar vliegen.ivo@telenet.be.  Zaal : Grauwe Torenwal 13 te 3960 BREE.

oefenavonden stijldansen

Zoals beloofd volgen hier de oefenavonden van het stijldansen :
zaterdag 6 augustus en zaterdag 20 augustus (sorry, hier stond eerste een verkeerde datum).
De opendeurdansavond is op zaterdag 3 september! De inkom voor al deze oefenavonden is gratis!  Groetjes, het bestuur.

Danslessen voor kleuters en 1° + 2° leerjaar

Onze groep Kleuterdans (Kidsdance) danst iedere vrijdag van 18.00 tot 19.00 uur.  Nu 10 danslessen voor slechts 40 euro, verzekering inbegrepen.  Juf Silke staat te popelen om jullie te verwelkomen!
Onze groep Funky Kids (1ste en 2de leerjaar) danst iedere vrijdag van 19.00 tot 20.00 uur. Nu 10 danslessen voor slechts 40 euro, verzekering inbegrepen.  Juf Leentje verwacht jullie!
Iedereen mag vrijblijvend komen proberen.
Geef even een seintje via de website, of via het mailadres : vliegen.ivo@telenet.be, of spring gewoon eens binnen en zie hoe het er bij ons aan toegaat!
Dansen is PLEZIER en BEWEGING in een aangename omgeving. Deze reeks danslessen loopt tot en met vrijdag 6 mei!
Bijkomende info is ook verkrijgbaar via hogervermeld mailadres.
Heb je vragen over andere danslessen?  Laat het even weten en wij beantwoorden jouw vragen zo vlug als mogelijk!
Onze danszaal beschikt over een zeer goede ventilatie en boven de dansvloer hangen vlagjes, zodat de leden 2 meter uit elkaar staan.

Bijkomende coronamaatregelen

De reguliere danslessen en oefenavonden mogen blijven doorgaan!
Wij zorgen voor voldoende verluchting in de zaal en het cafetaria.
Bijkomende vragen wij dat :
– er bij onze jeugddansers en G-dansers slechts één ouder, of begeleider meekomt naar de dansles;
– iedereen vanaf 6 jaar moet binnen komen, buiten gaan en tijdens het toiletbezoek, of de verplaatsing naar het cafetaria, een mondmasker dragen;
– er mogen maximum 6 personen aan één tafel zitten;
– het cafetaria moet om 23.00 uur dicht zijn!
Hou jullie a.u.b. ook aan de voorgaande maatregelen, zodat wij allemaal onze hobby/sport kunnen blijven beoefenen!
Het bestuur.

Laatste coronarichtlijnen

Dag allemaal,
al de danslessen en oefenavonden gaan gewoon door!
– Iedereen die ouder is dan 10 jaar, moet bij het binnenkomen, buitengaan en verplaatsingen naar het toilet, of het cafetaria een mondmasker dragen!  Op de dansvloer mag het mondmasker af en ook als je aan een tafel zit, mag het mondmasker af.
– Voor de jeugddansers, zumbadansers en lijndansers : ga zeker onder een vlaggetje staan, dan staan jullie op de dansvloer ver genoeg uit elkaar.
– Bijkomend : wij moeten van de ouders (begeleiders) van de jeugd en de volwassen dansers het Covid Safe Ticket scannen bij het binnenkomen! Denk ook aan de handhygiëne en probeer afstand te houden.  Wij zorgen voor voldoende verluchting.
Veel dansplezier.  Het bestuur.

Vriendendag – Halloween

De foto’s van de vriendendag staan onder de map ‘Foto’s 2021′.  Dank aan iedereen die aan het welslagen van deze danslessen zijn/haar medewerking heeft geleverd.
Hou er rekening mee dat er van 1 tot 5 november geen danslessen zijn.  We brengen jullie snel op de hoogte hoe we de nieuwe coronamaatregelen gaan toepassen.
Een fijne vakantie voor jullie allemaal!

Huidige coronamaatregelen

Dag allemaal,
vooral niet panikeren.  De danslessen gaan gewoon door.  We moeten natuurlijk voorzichtig zijn.  Denk aan de handhygiëne, draag ook zorg voor de onderlinge afstand.  Je mag zeker je mondmasker dragen bij het binnenkomen en buitengaan.
Hieronder staat de uitleg over de vriendendag.
Groetjes, het bestuur.