Nieuwe stand van zaken inzake corona!

Beste leden,
eerst en vooral onze allerbeste wensen voor het nieuwe jaar, met voor iedereen vooral een goede gezondheid en dat corona maar vlug achter de rug zal zijn!
We begrijpen jullie allemaal heel goed en weten dat iedereen staat te popelen om terug naar de dansclub te kunnen komen.
Hier volgt even een woordje uitleg:
– voor alle groepen van + 12 jaar is het nog steeds verboden om binnen te sporten.  Hopelijk geeft de volgende veiligheidsraad van 22/01/2021 meer zicht op de toekomst;
– voor alle groepen van -12 jaar is binnensporten in principe toegelaten.  Maar …….. er mogen geen ouders, noch begeleiders worden toegelaten.  Wij vinden het onverantwoord dat de kleutertjes aan de deur moeten worden afgezet en dat de ouders hen na een uur terug moet komen ophalen.  En wat met de kleutertjes en andere leden van onder de 12 jaar, die  niet mogen komen van hun ouders?   Ook de leden van groep D, waarin jongeren zitten van onder en boven de 12 jaar, mogen geen les volgen.
De kinderen van -12 jaar worden zelf minder snel ziek van het coronavirus, maar kunnen het virus wel dragen en doorgeven!
Naar onze lesgevers toe (die buiten de danslessen ook nog moeten gaan werken) en onze bestuursleden, (waarvan er meerdere boven de 60 jaar zijn) vinden wij het op dit ogenblik onverantwoord om danslessen te geven.
Wij wachten tot het binnensporten voor al onze groepen mag!  Hopelijk krijgen wij na de veiligheidsraad van 22/01/2021 een beter zicht wanneer wij terug mogen beginnen.
Wij hopen op jullie begrip en  houden jullie zeker verder op de hoogte.  Ook missen wij jullie allemaal heel erg!
Het bestuur.