Bijkomende informatie over al de danslessen

Beste leden en ouders, wij doen ons uiterste best om al de danslessen zo veilig mogelijk te laten verlopen.  Wij hebben twee afzuigunits, die voortdurend de lucht verversen tijdens de danslessen, één in de zaal en één in het cafetaria.  Verder hebben wij vorige week 4 rijen met telkens 6 linten opgehangen boven de dansvloer, zodat onze jeugddansers, Gasten en zumbadansers beter afstand van elkaar kunnen houden.  De rijen zijn telkens op 1,70 meter van elkaar en de lintjes zijn op 1,90 meter van elkaar.  Hierdoor staat iedereen vergenoeg uit elkaar.  Zo hebben wij 24 veilig plaatsen in de zaal. Geen enkele groep telt op dit ogenblik 24 leden, dus het aantal plaatsen is ruim voldoende.  Onze Gasten (personen met een beperking) hebben vorige week met mondmasker gedanst, omreden zij een kwetsbare groep zijn en dat lukte.  Zo is het voor hun nog veiliger!
Als iedereen de hygiënische maatregelen opvolgt en ook de andere aanbevelingen, verlopen onze danslessen in zeer veilige omstandigheden.
Al onze danslessen mogen op dit ogenblik nog steeds doorgaan.  Hou onze website goed in het oog.  Kijk nog even voor de les begint.   We vermelden op de website steeds de laatste info!
Ben je ziek? Blijf thuis.  Heb jij, of iemand van jouw gezin, de afgelopen weken symptomen gehad, die gerelateerd zijn aan Covid-19, blijf dan ook thuis!  Hou het veilig en veel dansplezier!
Coronaverantwoordelijken : Geert Thijs voor het stijldansen en lijndansen 0486/34.22.83 ,  Henri Ercken voor het jeugddansen en de zumba 089/464815, algemeen voorzitter Ivo Vliegen 0498/86.9062.