Toekomstplannen – corona

Beste leden, beste ouders,
wij hebben geprobeerd om de best mogelijke oplossing voor al onze groepen te bedenken.  De parketvloer in onze danszaal is nog altijd niet hersteld.  De expertise is voorzien op 15 juli.  EINDELIJK!!
Hier volgt het overzicht van onze voorstellen:

– Jeugddansen en onze groep Gasten : volgens de coronamaatregelen mochten we vanaf 8 juni voor enkele groepen terug les geven, maar voor de andere groepen dan weer niet.  Daarom hebben we beslist om geen lessen meer te geven.  De lessen, die jullie nog te goed hebben, worden van het lesgeld van volgend dansseizoen afgetrokken.  Jullie krijgen allemaal begin augustus hierover een brief, daarin wordt alles uitgelegd.

– Groep Latin Workout (zumba) : jullie zouden vanaf 1 juli terug mogen beginnen.  Omreden Greet eerst vakantie heeft en onze nationale feestdag 21 juli op een dinsdag valt, herbeginnen de lessen op dinsdag 28 juli!  Hou er rekening mee dat als het 28 graden is, of meer, er geen les is door de warmte.  We houden jullie op de hoogte.

– Stijldansen : ook voor jullie mogen we vanaf 1 juli terug beginnen.  Danslessen gaan we niet meer geven.  De lessen en oefenavonden, die jullie nog te goed hebben, worden van het lesgeld van het volgend dansseizoen afgetrokken.  Jullie krijgen ook een brief met de nodige uitleg.  Geert is bereid om in juli al enkele oefenavonden te geven.  Wij hebben iedereen hierover een mail gestuurd.  Mocht je die mail niet ontvangen hebben, laat het ons dan even weten.

– Lijndansen : ook jullie mogen vanaf 1 juli terug beginnen.  Danslessen gaan we niet meer geven.  Ook bij jullie worden de resterende lessen afgetrokken van het lesgeld van volgend dansseizoen.  Ook jullie zullen hierover een brief ontvangen met de nodige uitleg.  Geert zal jullie contacteren over een eventuele (oefen)les in de maanden juli en augustus.

– Minicursus Hustle : wij hebben de drie resterende lessen Hustle voor jullie voorzien in september.  Wij zullen jullie hier tijdig van op de hoogte brengen.

Wij wensen jullie allemaal een heel fijne vakantie.  Hou het a.u.b. coronavrij!  Het is een bijzondere tijd door het coronavirus, dat bijzondere maatregelen en inspanningen vraagt van ons allemaal, wij hopen dan ook op een bijzonder begrip van jullie!
We missen jullie, hopelijk zien we elkaar spoedig terug!
Het bestuur