Maatregelen coronavirus

Beste leden,
tot onze grote spijt moeten ook wij de nodige maatregelen treffen om iedereen te beschermen tegen het coronavirus.  Wij denken hierbij natuurlijk vooral aan jullie gezondheid en de gezondheid van jullie familieleden. Daarom worden al de danslessen, oefenavonden en al de activiteiten afgelast tot en met (nieuwe datum) 19 april!
Vanaf het ogenblik dat de danslessen terug kunnen herstarten, gaan wij bekijken hoe en wanneer wij de lessen gaan bijgeven.
Als deze periode na 19 april wordt verlengd, zal dit op de website worden vermeld.  Hou onze website dus goed in het oog!!!

Voor onze stijldansers: onze sluitingsavond wordt uitgesteld.  Een nieuwe datum zal afhankelijk zijn van hoelang dit gaat duren.

Voor onze jeugddansers en Gasten: Omreden wij op dit ogenblik niet goed weten hoelang dit allemaal gaat duren, hebben wij nu ook al beslist om de slotshow van 9 mei niet te laten doorgaan.  Wij gaan nadenken aan een supertoffe oplossing om het dansseizoen af te sluiten.
Het bestuur.